En perfekt strand

Vi har tagit fram dukar för ovan och under vattenlinjen. Hos oss hittar du lösningen för just din strand

Fördelar med Strandduk

Strandduk erbjuder ett miljövänligt alternativ för att eliminera vattenlevande växter, hålla lera och dy borta från din strand.

Dyduk

Med Dyduk® skapar du ett stabilt och beväxningsfritt område att gå på utan att riskera att sjunka ner i lera och dy. Precis som våra populära Sjöduk® och Båtlyftsduk®, eliminerar Dyduk® tillväxten av vattenlevande ogräs på botten. Utmärkande för Dyduk® är dess extra lager som förhindrar dig från att sjunka ner i dyn. Istället skapar en stadig botten. Skillnaden mellan Dyduk® och en vanlig Sjöduk® är enkel – med Dyduk® får du förutom ett ogräsfritt område utan också en stabil och pålitlig botten att röra dig på.

Sjö & Sandduk

Vår Sjö och Sandduk® är stora, miljövänliga dukar som ska ligga på din sjöbotten och strand. Eliminerar all beväxning  och separerar sanden från underliggande grus och sten. Sjöduk® eliminerar också tillväxten av vattenlevande ogräs på botten av ditt badstrand. Sjöduk® hjälper även att återställa din naturliga sjöbottnen och skapar en vacker, ren, klar badstrand. Tillverkas av tuff geotextiltyg, på en robust stålram.

Köp din Strandduk nu

Strandduk är den ultimata lösningen för en ren sandbotten & strand. 100% Miljövänlig & Effektiv